Emalje Kawaii Dog Charms til at Dryppe Olie Legering Tilbehør til smykkefremstilling Øreringe Armbånd, Halskæde Vedhæng

Ny vare

kr130.10

-14%

kr151.28

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: emalje charm, bear paw print charme, paw udskriv foto charme, pandora uk, hule pote print charme, charme smykker, charm hjerte, black paw print charm, venstre pote print charme, charm stjerne.

Produkter (1) Materiale: zink legering+forgyldt+ emalje (bly og nikkel fri, ikke skade på huden) (2) Størrelse: pic

(3) Farve: som pic

(4)Bruges til:smykker at gøre, håndlavet, håndværk forsyninger, halskæde vedhæng, armbånd, charme, øreringe vedhæng, nøglering charme..osv

Shipmen

1. Levering

-Ved China Air Indlæg :Generelt om 15-45wrkng da

-Ved Hurtig: Generelt om 5-10 arbejder da 2. Elementer vil blive sendt inden for 2-3 das på betaling rceived

3. Hvis du ikke har modtaget han punkt på elivery Tid, Bedes du kontakte os via e-mail, hvis du har spørgsmål ,er normalt, din mail vil blive besvaret inden for 24 Timer.Hvis yu stadig ikke har fået han svar efter 24 vores, bedes du tjekke din spam af din e-mail boks.Vi vil gøre vores bedste for at give dig den bedste løsning med kommunikation.

4. Vi leverer til Awareheart.dk ' s adresse.Vær sre din adresse i Alixpress er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

5. Internationale Købere, - Bemærk Venligst:

A: Importduties, skatter og chargesare ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

B: tjek Venligst med din land toldsted til at bestemme, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Returret

1. Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelig, anmodninger inden for 1 uge efter modtaget pakken & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget.

2. Kontakt os for at få et afkast.Dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen skal medtages i e-mailen.Alle elementer, der returneres, skal indeholde alle de originale emballage.

3. Bemærk pak produkter nøje.Produkter, der returneres, vil blive testet og en ny udskiftning vil blive sendt til køber, straks når der konstateres defekte.I tilfælde af, at en passende erstatning er ikke til rådighed, så en vil blive refunderet.Fragt, håndtering og forsikring gebyrer kan ikke refunderes.

4. Hvis theitem er fundet ikke-defekt, vil varen blive sendt tilbage til køber på købers regning.Varer, der returneres uden RMA-nummer for, vil blive afvist og returneret til afsenderen.Køber er ansvarlig for Alle Afkast Porto og forsendelsesomkostninger.Køber er ansvarlig for ekstra forsendelsesomkostninger for elementer, der arereturned nægtet og/eller ikke kan leveres.Vi må ikke acceptere nogen tilbage uden en tilladelse nummer på feltet eller etiketten, det er at blive sendt tilbage i.

Feedback

1.Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du efterlade feedback.

2.Lad ikke Negativefeedback uden at spørge os om hjælp.Bedes du kontakte os først, hvis du har enhver problem.Feedback er vores liv, før youleave en neutral eller negativ feedback, bedes du kontakte os for at få en bedre løsning.Vi vil svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt.På forhånd tak for din tålmodighed.

Om OS

PRIS JA!!Du betaler FABRIKKEN PRIS !Det er derfor vores priser er så konkurrencedygtige.

KVALITET, for At opretholde kvalitet, kontrol, kan vi gøre personligt inspicere for hvert element inden overførsel.Alle varer er 100% nyt og inspiceres.Vi garanterer, at vores produkter er helt nye, officielle og første-class kvalitet.

SAMARBEJDE Vi har mange tak for din henvendelse af vores produkt.Faktisk, westrive til at give bedre og billigere produkter, for at alle kunde.Hjemlig tror vores tilbud opfylder dine behov, så lad os få din ordre på et tidligt tidspunkt.

Bruges til: mobiltelefon kæde, øreringe, halskæder, nøgleringe osv

Bruges til: mobiltelefon kæde, øreringe, halskæder, nøgleringe osv

Metaller Type Zink Legering
Materiale Metal
Stil Classic
Charms Type Dyr
Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Type Charms
Bøde eller Mode Mode

Skriv en anmeldelse

Emalje Kawaii Dog Charms til at Dryppe Olie Legering Tilbehør til smykkefremstilling Øreringe Armbånd, Halskæde Vedhæng

Emalje Kawaii Dog Charms til at Dryppe Olie Legering Tilbehør til smykkefremstilling Øreringe Armbånd, Halskæde Vedhæng

Forbindelse