5*8mm Ovale Sten Perler Naturlige Tiger Eye Løse Perler Til Smykker at Gøre DIY Armbånd Halskæde

Ny vare

kr22.00

-49%

kr43.93

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: xs plain t-shirts.

Varenavn :5*8mm Ovale Sten Perler Naturlige Tiger Eye Løse Perler Til Smykker at Gøre DIY Armbånd Halskæde

Bøde eller Mode :Fashion

Form\mønster : Oval

Størrelse :5*8mm

Antal:Om 45pcs

Element vægt: 30g

Bemærk:

Kære, Stenen er naturlig dannelse ,der måske har mindre farve og størrelse forskel, men de er unikke i naturens gaver til os.

Disse billeder er kun vejledende, bedes du kontrollere ovenstående detaljerede målinger for at vælge den farve, der vises på displayet, kan være lidt anderledes, fordi displayet er ikke det samme,tak.

Vis Produkt

Betaling: 1. Vælg venligst enhver forsendelse metode, du vil efter din bestilling. 2. Efter betalingen er gennemført, vil vi sende varen inden for 1-3 hverdage. 3. På grund af forskellige fortoldning tid i forskellige lande, kan vi ikke garantere levering gange for alle internationale forsendelser.Dette kan påvirke hastigheden på dit produkt inspektion. 4. Bemærk: køber er ansvarlig for eventuelle ekstra omkostninger i landet.Eventuelle skatter og/eller ansvar.Transport: 1. Pack og e-mail så hurtigt som muligt efter betaling.Det tager omkring 15-45 dage til at sende med posten.Nogle lande kræver, at 20-60 dage og EMS (7-15 dage). 2. Generelt er de fleste ordrer behandles inden for 1-3 hverdage, men på grund af den konstante ændringer på vores lager, forsinket levering finder sted.International transport tager lang tid.vent tålmodigt.Retur: Vi gør vores bedste for at give vores kunder den bedste service.Hvis du returnerer varer inden for 15 dage efter modtagelsen af varerne, vil vi refundere dine gebyrer.Men, købere, bør sikre, at returvaren er i sin oprindelige tilstand.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når det er returneret.Køberen vil være ansvarlig for sådanne tab eller skader, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indsende et krav til logistik firma til at dække udgifterne for tab eller tab.Returportoen betales af køber Feedback: Da din feedback er meget vigtigt for at vores forretningsudvikling, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester, vi oprigtigt opfordre dig til at give os positiv feedback.Tak!Hvis du ikke er tilfreds, så kontakt os inden de forlader en negativ og neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet og opfylde dine krav.mange tak!

Smykker type3 Spacer Perler
Butikken Type Engros Perler
Model-Nummer stoneb202010175821
Element Vægt 30g
Mængde Om 45pcs
Smykker Type4 Håndlavet i hånden DIY Perle
Materiale Sten
Metal Type Ingen
Oprindelse KN(Oprindelse)
Smykker type2 Perler til smykkefremstilling
størrelse 5*8mm
Smykker Type1 Charms armbånd, Tilbehør
Ydre Diameter 5mm
Item Form uregelmæssig, Oval

Skriv en anmeldelse

5*8mm Ovale Sten Perler Naturlige Tiger Eye Løse Perler Til Smykker at Gøre DIY Armbånd Halskæde

5*8mm Ovale Sten Perler Naturlige Tiger Eye Løse Perler Til Smykker at Gøre DIY Armbånd Halskæde

Forbindelse