Tatoveringer Og Ar Usynlige Bånd Vandtæt Åndbar tatoveringsmærker at Skjule Skjule Pletten Tape Tatoveringer Kød Fejl K1P7

Ny vare

kr7.94

-30%

kr11.47

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: ar tape, creme tatoveringer, skjul, printeren tatoveringer, maske tatoveringer, skjule tatoveringer, falsk hud, bandet tatoveringer, creme til at dække tatoveringer, mærkat tatoveringer.

Beskrivelse:

100% udøvelse af helt nye høj kvalitet!

Specifikation: 1 stykke

Produkt størrelse: 14 * 10cm

Stil:

1. Uigennemsigtig type, egnet til at dække lille område tatoveringer, modermærker, mindre ridser. (Kun fladskærms dele, overflader, samlinger og buede dele er ikke egnet.Dem med ujævnheder er ikke egnet.)

2. Gennemsigtige type, der ikke er til at dække tatoveringer, modermærker, kun egnet til mindre ridser. (Kun fladskærms dele, overflader, samlinger og buede dele er ikke egnet.Dem med ujævnheder er ikke egnet.)

Instruktioner:

1. Husk at rydde huden, før du anvender og holde huden tør

2. Langsomt skrælles de hvide papir film, og juster side med udskrivning, farve på den del, der skal være omfattet.

3.Første tryk på og hold den midterste del

4. Efter bekræftelse af, at det er fuldt monteret, langsomt at skrælle den gennemsigtige film på overfladen.

Peeling metode:

Det anbefales at bruge tape, når skrælning.Dække det med scotch tape og peel off langsomt.

Forholdsregler:

1. Brug ikke på sår, der er ikke færdige med og

2. Vær venlig at stoppe brug, hvis du har allergi

Bemærkninger:

1. Da hver persons hudfarve er anderledes, kan der være farveforskel efter anvendelse.Ingen concealer produkt kan være præcis den samme, som den menneskelige hud, og du bør forstå, efter du har brugt andre concealer produkter.Fordelen ved dette produkt er, at det er anti-friktions-og vandtæt og har en lang ventetid.

2. Dette produkt er til engangsbrug, så hold det for omkring 5 til 7 dage.Ikke genbruges, hvert stykke er 10 * 14 cm.Dette produkt er vandtæt, kan ikke bruges i lang tid, når badning, svømning eller badning i varme kilder.

Holdbarhed: 3 år

3.På grund af forskellene mellem de forskellige skærme, og det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Du har ikke noget imod dine bud!Tak skal du have.

Dette produkt indeholder:

1 * Usynlig Concealer

hej, gutter, tak for at besøge min butik.Der er så mange nyttige og billige element i vores butik.Velkommen til at besøge.Håber du har en dejlig dag!

Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale /
Model-Nummer Usynlige Concealer

Skriv en anmeldelse

Tatoveringer Og Ar Usynlige Bånd Vandtæt Åndbar tatoveringsmærker at Skjule Skjule Pletten Tape Tatoveringer Kød Fejl K1P7

Tatoveringer Og Ar Usynlige Bånd Vandtæt Åndbar tatoveringsmærker at Skjule Skjule Pletten Tape Tatoveringer Kød Fejl K1P7

Forbindelse