SANDA Se Mænd Sports Ure Dual Display Analog Digital Quartz Ure Mænd Militære Ure Relogio Masculino reloj hombre

Ny vare

kr75.57

-41%

kr130.29

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: for mænd ser, se wwoor, sanda se, sanda gold watch mænd, stor ciffer se, gimto dual display ur, mænd ser, kvarts ur, se vandtæt, se sanda militære.

SANDA top luksus mærke G-stil mænds militære sports ur LED digitalt ur vandtæt herreur Relogio Masculino

Betaling 1. Vi accepterer Escow / Paypal / Penge Booker / Vest Uniox / Kreditkort / Qiwi Wallet / Band overførsler og andre betalingsmetoder Transport 1. Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling. 2. Leveringstiden af den pakke afhænger af den forsendelsesmetode du vælger. 3. Normalt ankommer på destinationen i 15-45 dage, forskellige lande ankommer på forskellige tidspunkter!På grund af dårligt vejr, toldbehandling er spild af tid, og nogle gange længere.Derfor, hvis du ikke kan modtage varen til tiden, skal du være tålmodig.Hvis du ikke modtager den vare inden for 60 dage, så kontakt os og vi vil hjælpe dig med at spore det. 4. For at sikre, at du er tax-free når du importerer, vil vi erklærer det som en lavere værdi.Denne lavere pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt, eller markedsværdien af elementet, og gælder muligvis ikke for lande med forskellige told-regler.Enhver import afgifter eller gebyrer er købers ansvar.Refundering Vi håber, at vores produkter vil tilfredsstille dig! 1. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os inden for 3 dage efter modtagelsen af online system eller e-mail for bedre at kunne vise problemet klart. 2. Hvis du ikke er 100% tilfredse med kvaliteten af den varer, og er nødt til at returnere eller bytte, bedes du udfylde inden for 7 dage efter ankomsten, og du er ansvarlig for forsendelsesomkostninger.Feedback-1. Din feedback er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du give os 5 stjerner feedback, tak! 2. Du bedes kontakte os, før de forlader neutral (3 stjerner) eller negative (1-2 stjerner) feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, bedes du tro os!Kontakt os 1. Vi altid at give dig de bedste varer og tjenester til den lavest mulige pris. 2. Stor ordre rabat: Hvis du har brug for at placere en stor ordre, der er større end den maksimale mængde, kontakt os venligst for en særlig rabat, vi støtter engros. 3. Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os!Vi forsøger vores bedste for at svare så hurtigt som muligt.Vær dog tillade, at en forsinkelse i respons til ikke-erhvervsmæssig timer.Vi er glade for at besvare eventuelle spørgsmål.Velkommen til at kontakte mig med eventuelle spørgsmål.

Mærke SANDA
Sag Form Runde
Funktion Stop-Ur, Tilbage Lys, Stødsikker, LED-Skærm, lysende, Auto Date, Chronograph, Komplet Kalender, Flere Tidszone, Vandafvisende, Alarm
Lås Type Spænde
Bandet Materiale Type Gummi
Stil Sport
Sagen Tykkelse 18mm
Skive Vindue Materiale Type Hardlex
Bånd Bredde 28mm
Sag Materiale Gummi
Bevægelse KVARTS
Model-Nummer sanda 742-SD
Bandet Længde 25cm
Vandtæthed Dybde 3Bar
Dial Diameter 56mm
Bokse & Sager Materiale Ingen pakke

Skriv en anmeldelse

SANDA Se Mænd Sports Ure Dual Display Analog Digital Quartz Ure Mænd Militære Ure Relogio Masculino reloj hombre

SANDA Se Mænd Sports Ure Dual Display Analog Digital Quartz Ure Mænd Militære Ure Relogio Masculino reloj hombre

Forbindelse