Fod Skammel Dække Elastisk Rektangulære Osmanniske Dække Afføringen Dække

Ny vare

kr12.80

-39%

kr21.30

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: bar stol, taburet, puf, skammel skammel, linen ottoman cover, stol lang, runde osmannerne, osmannerne store, ottoman seat cover, mandala osmannisk, gulvtæppe puf.

Beskrivelse:

PERFEKT PASFORM: Vores strække osmanniske slipcover passer til de fleste skammel.Passer til 10"-13" længde, 10"-13" width, 12"-14" height.

FUNKTIONEL: Osmanniske er normalt anvendes som fodstøtter, hvilket er let at få beskidte.At have en fodskammel til at omfatte ikke kun beskytter din osmanniske fra den daglige slitage, spild, pletter og så videre, men også giver din osmanniske et nyt udseende.Nem Intallatin og kan maskinvaskes.

FANTASTISK MATERIALE: Det osmanniske covers er lavet af 85% polyester/15% spandex-stof med lille kontrol jacquard mønster.Høj elasticitet, blød og anti-rynke, holdbar og langvarig, opfriske din indretning.

OMHYGGELIGT KONSTRUERET: Mere end funktion-over-mode slipcovers, der kan komme til at tænke på, at det osmanniske dækker er funktionelle, smukke, og du sparer penge ved at forlænge levetiden af din sofa.

NEM PLEJE: maskinvaskes i koldt vand.Vaskes separat på finvask.Ved hjælp af mild vaskemiddel.Må ikke bleges.

Specifikation:

Materiale:polyester

Pakken Indeholder:

1 Stykke osmanniske dække

Bemærk:

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

På grund af manuel måling, kan der være 1-2cm fejl i størrelsen.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer osmanniske dække
Bruger Formand
Materiale Polyester / Bomuld
Sæt Type No
Stil Moderne

Skriv en anmeldelse

Fod Skammel Dække Elastisk Rektangulære Osmanniske Dække Afføringen Dække

Fod Skammel Dække Elastisk Rektangulære Osmanniske Dække Afføringen Dække

Forbindelse