Nyhed Tilbud! 10STK PT2264-S20 PT2264 SOP20 pakke integrerede trådløse fjernbetjening decoder IC

10STK PT2264-S20 PT2264 SOP20 pakke integrerede trådløse fjernbetjening decoder IC

Ny vare

kr32.78

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: mcculloch, conch shell smykker, dørtætningen peugeot, smykker semi ædle, lang afstand trådløse fjernbetjening, lg tv, pt2262 fjernbetjening, remot, samsung smart tv, lg.

Der er mange bestande, der ikke på hylderne, hvis det er nødvendigt, bedes du angive modeller eller billeder til os.Alle produkter, garantien 3 måneder.

Forsendelse Aramex giv kopi af ID-kort(tag foto).Mail post politiske ændringer i den russiske Føderation, de køber, skal skriftligt fulde navn.

1.Sørg for din leveringsadresse er korrekt,at Vi støtter overførsel af ePacket(USA), Kina Post Standard Express, Hong Kong Post, DHL, EMS og DHL Global Mail og meget mere.(Standard Shipping Hurtigere end Mail) Forsendelse ePacket ,HongKong Post ,DHL Global Mail: omkring 10-30 dage(Enkelte lande eller endnu længere)

2.Vi vil sende varerne med i 1-3 dage efter din betaling, er du kontrollere ved at Awareheart.dk.Hvis du køber mere, har Vi flere tilbud

Nogle Europæiske lande Med DHL Global Mail

Af EMS: ca 5-10 dage(Enkelte lande eller endnu længere)

Ved DHL: omkring 3-7 dage(Enkelte lande eller endnu længere)

Udskiftning/Ombytning/Refundering

(1) Vi accepterer udveksling inden for 14 dage efter modtagelsen til defekt vare.Og vi vil refundere dine penge tilbage.I mellemtiden er du nødt til at give os nogle beviser, såsom billedet, for at vise os, at det er defekt.

(2) Hvis du køber en forkert vare, pls kontakte os straks, og vi vil levering af en anden ret, hvis vi har.Men du har brug for at få råd til alle omkostninger, herunder oprindelige fragt, håndtering og retur fragt, osv.

(3) Unwished returnering af produktet vil blive opkrævet en 15% udsætning gebyr kun, hvis varen er det samme som, som vi sendte ud.Køber skal betale for forsendelse gebyr for at sende varer tilbage.

(4) Hvis den returnerede vare er ikke det samme som, som vi sendte ud til dig, såsom ødelagt, er du nødt til at betale for det.Adressen på pakken er ikke vores, det er postmand adresse.Så, please DON\'T SKIB TIL DENNE ADRESSE.Kontakt os for afsenderadressen

Feedback

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores service, bedes du vurdere de oplysninger om transaktionen, Awareheart.dk med en Perfekt"5 Stjerner", og efterlade os en positiv evaluering feedbacks.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback, Vi vil arbejde med dig for at løse problemet.Tak!'

Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Strømkilde AC
Spænding 0
Pakke Størrelse 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Brug Generelt Formål
Model-Nummer 0
Beskytte Funktion Epoxy
Enhed Type masse (10 stk/masse)
Teori Solid State Relæ
Kontakt Belastning Lavt Strømforbrug

Skriv en anmeldelse

10STK PT2264-S20 PT2264 SOP20 pakke integrerede trådløse fjernbetjening decoder IC

10STK PT2264-S20 PT2264 SOP20 pakke integrerede trådløse fjernbetjening decoder IC

Forbindelse