Om uddannelsen

Kom med på rejsen og bliv certificeret AwareHeart behandler

Der er meget der åbner sig i disse år, mange energier, sensitive mennesker, kontakt til naturens energier, kontakt til det ikke fysiske.
Balancen imellem ”himmel og jord”, er vigtig. Vi kan lære at være her på en god måde.

Hvem skal hjælpe med alt dette,- den personlige udvikling og kontakten til følelser, guider, afdøde, hvem skal heale og afbalancere, hvem skal rådgive og guide…?

Er du en af dem, der kan mærke, du har noget at byde på, at din sensitivitet og evner kan være til gavn for dig selv og andre? Så er denne AwareHeart-uddannelse til spirituel terapeut og healer, måske noget for dig.

AwareHeart-uddannelsen er bygget op over 4 hovedområder:

Uddannelsesforløb

Hele uddannelsen som AwareHeart behandler består af 4 moduler og tager ca 2 ½ år. Undervisningen foregår én weekend om måneden kl. 10-16 i ca. 10 weekender pr. år.
For hvert modul gælder, at der ud over undervisningen skal afsættes tid til træning, evaluering, opsamling samt afsluttende opgaver. Hvert modul afsluttes med en evaluering. Deltagerne modtager et kursusbevis for hvert bestået modul.

I slutningen af uddannelsen vil du have mulighed for at prøve din kunnen via evaluering; ligesom du modtager dit uddannelsesbevis.

Certificering

Ved godkendt evaluering, gennemførelse inden for 4 år, og et fravær på max. 10% af kursus dagene, udstedes certificering som AwareHeart behandler.

Under uddannelsen vil der blive inviteret relevante gæstelærere.
Herudover vil du opleve retreat med overnatning og forplejning. Formål med retreatet er bl.a. at styrke din indre kontakt og hjælpe dig med at skabe fred i dit sind.

Du vil undervejs have mulighed for at træne på skolen og få sparring, både i dit personlige forløb og i dit spirituelle virke.

Vil du tage modulerne enkeltvis, er det muligt, men skal som udgangspunkt foregå i rækkefølge. I særlige tilfælde, efter aftale – er der mulighed for at arrangere det anderledes. Hvis du har stor erfaring i fx healing, og du gerne vil have andre moduler, kan vi se på, hvad du har lært og arrangere kurset herefter. Ring eller skriv for samtale vedr. deltagelse.

Optagelse

Optagelse på AwareHeart uddannelsen sker på baggrund af en personlig samtale.

At gennemføre uddannelsen kræver en vis modenhed og livserfaring samt en almindelig psykisk robusthed. Jeg forudsætter, at du ikke er fast medicineret med psykofarmaka.

Tilmelding og pris

Den samlede pris for hele AwareHeart uddannelsen er kr. 32.500,-

Beløbet indbetales 3 uger før kursusstart.

Ratebetaling
Deltagerbetaling kr. 2500,- som indbetales senest 3 uger før kursusstart.
Restbeløbet kan betales i rater på 1000,- eller 1500,- pr. måned i henholdsvis 30 måneder eller 20 måneder

Kontakt mig gerne ang.  opdeling af betalingen.

Tilmelding
Deltagerbetaling, samlet eller ratebetaling, sker på reg.: 3409 konto nr.: 11362540

Tilbagebetaling af deltagerbetaling kan ske indtil 14 dage før startdato. Herefter er tilmeldingen bindende, med mindre skolen aflyser holdene.

Der tages forbehold for fejl samt ændringer i datoer og kursusprogram.

Jeg glæder mig til at se dig. 

Bliv ringet op