Om uddannelsen

Kom med på rejsen og bliv certificeret AwareHeart-behandler

Der er meget, der åbner sig i disse år; mange energier, sensitive mennesker, kontakt til naturens energier, kontakt til det ikke fysiske.
Balancen imellem ”himmel og jord”, er vigtig. Vi kan lære at være her på en god måde.

Hvem skal hjælpe med alt dette? Den personlige udvikling og kontakten til følelser, guider, afdøde, hvem skal heale og afbalancere, hvem skal rådgive og guide?

Er du en af dem, der kan mærke, du har noget at byde på, at din sensitivitet og evner kan være til gavn for dig selv og andre? Så er denne AwareHeart-uddannelse til spirituel terapeut og healer, måske noget for dig.

AwareHeart-uddannelsen, hvor du bliver både spirituel terapeut og healer,  tager 2,5 år.
Undervisningen finder sted kl. 10-16 med mindre andet er angivet.

Sådan foregår uddannelsen

Uddannelsen til AwareHeart-behandler tager ca. 2,5 år. Undervisningen foregår én weekend om måneden fra kl. 10 til 16 i ca. 10 weekender pr. år. Udover de 10 weekender om året skal du påregne ekstra tid til træning og løbende evalueringer.

Undervisningen foregår her: Den Spirituelle Skole, Biblioteksvej 55A, 1. sal, 2650 Hvidovre. 

Uddannelsen er bygget op over 4 hovedområder:

Uddannelsen foregår som en vekselvirkning mellem undervisning og træning i praksis, hvor vi løbende holder opsamlinger og evalueringer. Jeg selv er primær underviser på uddannelsen, men der vil også blive inviteret relevante gæstelærere.

I uddannelsen indgår også retreat med overnatning og forplejning. Formålet med retreatet er bl.a. at styrke din indre kontakt og hjælpe dig med at skabe fred i dit sind.

Du vil under uddannelsen have mulighed for at træne på skolen og få sparring, både i dit personlige forløb og i dit spirituelle virke.

Afsluttende prøve

Som afslutning på uddannelsen skal du til en afsluttende prøve, som foregår over 2 sessions. Ved prøven skal du bl.a. vise, hvordan du tager imod klienten, kan lytte til klienten, kan opstille et relevant behandlingsforløb og mestre teknikkerne fra uddannelsen. Du vil også blive spurgt til din selvforståelse som behandler, og hvordan du ud fra de lærte teknikker ser/kan skabe din egen behandlerform.

Certificering til AwareHeart-behandler

Ved godkendt afsluttende prøve, gennemførelse af uddannelsen inden for 4 år, og et fravær på max. 10% af kursusdagene, udstedes certificering som AwareHeart-behandler.

Optagelse på uddannelsen

Uddannelsesforløb starter op én gang årligt i september. Optagelse på uddannelsen sker på baggrund af en individuel, personlig samtale mellem dig og mig.

At gennemføre uddannelsen kræver en vis modenhed og livserfaring samt en almindelig psykisk robusthed. Jeg forudsætter, at du ikke er fast medicineret med psykofarmaka.

Pris og betaling

Den samlede pris for AwareHeart-uddannelsen er kr. 32.500,- 

Forudsætningen for at blive tilbudt en plads på uddannelsen er som nævnt en forsamtale. Du kan book tid til forsamtalen enten her på siden, ved at ringe til mig eller ved deltagelse i de gratis informationsmøder (hvor du også får adgang til et særtilbud og god rabat).

Når du tilmelder dig uddannelsen, indbetaler du et tilmeldingsgebyr, som udgør kr. 2.500,- af det samlede beløb. Tilmeldingen er herefter bindende, og tilmeldingsgebyret tilbagebetales ikke, med mindre skolen aflyser.

Ratebetaling
Jeg tilbyder dig muligheden for ratebetaling på det resterende beløb. Du kan betale beløbet i rater á kr. 1000,- eller kr. 1500,- pr. måned i henholdsvis 30 måneder eller 20 måneder.

Kontakt mig gerne angående opdeling af betalingen, så finder vi i fællesskab en løsning.

Betaling
Alle indbetalinger sker på reg.: 3409, kontonr..: 11362540

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Der tages forbehold for fejl samt ændringer i datoer og kursusprogram.

Bliv ringet op