Foredrag

Budskaber fra Englene

Et foredrag om og med engle – guidet engle meditation og budskaber fra englene.
Vi har hjælp fra englene hvis vi ønsker det, vi kan invitere hjælpen indenfor og blive styrket og trøstet. Vi kan møde stærk og blid hjælp. Men tillid er et grundlæggende element og kærlighed fra englene et sikkert faktum.
Stine Brandt har arbejdet med engleenergier i flere år, lavet skytsengle tegning og givet budskaber fra englene, holdt foredrag og undervist i hvordan vi kan kommunikere med vores hjælpere sendt fra himlen.


 

Spiritualitet og trivsel i hverdagen

Hvordan bringer du spiritualiteten ind i hverdagen så det føles naturligt og du stadig kan holde balancen.
Hvilke tilgange kan du indføre for at gro spirituelt og personligt.
Hvad er spiritualitet.
Hvilken hjælp findes der.


 

Mød mig i dit eget Lys

Et foredrag af Stine Brandt med inspiration fra Hildegard af Bingen

I foredraget fortæller Stine Brandt kort om hvordan vi kan bruge den viden og energi der bliv skabt via Hildegard af Bingen, i dag og hvad der gjorde at Stine selv bliv mere og mere interesseret i Hildegard. Hildegard skabte megen forandring via sine syner og profetier, kreativitet igennem hendes mange skrevne sange, hendes nedskrevne viden om urter og helbredelse, visioner og meget mere
Mød mig i dit eget Lys, handler om at være i sit eget og stråle med det man har med sig. At forbinde sig med ånden og skabe i nuet.
Foredraget er ikke et historisk foredrag. Det er et levende nutidigt foredrag

Stine brandt har arbejdet med engleenergier, spirituel rådgivning og healing i en del år og startede for 2 år siden Den Spirituelle Skole, hvor hun bla. underviser i Awareheart healing og behandling.

Stine brandt har arbejdet med engleenergier, spirituel rådgivning og healing i en del år og startede for 2 år siden Den Spirituelle Skole, hvor hun bla. underviser i Awareheart healing og behandling.


Find styrken i dig og stå stærkt i dig selv

Bliver du hele tiden i tvivl om hvad du vil – fordi andre har masser af gode råd. Samfundet siger det ene og det andet – Du føler dig måske lille, forkert og ude af trit med dig selv.
Eller det er svært at være glad i selskab med familie og venner, fordi det er føles som om du ikke kan være den du er
Hør om hvordan du kan afgrænse dig – og være dig selv.
På din gode måde. Stå stærkt i dig selv

Foredraget er vokset frem af Stine Brandt´s mange års erfaring og arbejde med spirituel udvikling, behandlinger og undervisning.

Book et foredrag på 42647618 eller skriv til stinesawareheart@gmail.com

Bliv ringet op