For mig er det er en rådgivning der gives fra det ikke fysiske univers, der hvor vi har hjælp til at overskue og takle vores liv i det fysiske.

Det er at møde klienten hvor han eller hun er, åbne for kontakt til guider, engle og hjælpende sjæle fra den anden side,- give plads til at hjælpen kan tage form, med de budskab der er.

Jeg kan ikke vide hvad der kommer, men bare tage udgangspunkt i det klienten har af udfordringer og det den åndelige verden vil formidle.

Egentlig kan vi komme omkring alle emner – gå ind i alle problematikker, men hvad der sker og om det hele bliver løst med det samme, afhænger af hvad den enkelte selv gør, hvilke læreprocesser der er m.m.

Spirituel rådgivning kan skabe ro, balance og heling til mange områder, bl.a. stres, angst, brydning af gamle uhensigtsmæssige mønstre, sensitivitet, gammel sorg og uafklarede oplevelser, give indsigt, viden og forståelse og derved give healing til mange fysiske tilstande.

Jeg tror på kærligheden og lyset og det er det jeg arbejder med. Jeg vil gerne løfte og formidle, så den enkelte kan arbejde videre. Jeg vil ikke overtage ansvaret, men gøre hvad jeg kan for at styrke og give redskaber. Vi har hver vores læreprocesser – vi kan og skal ikke overtage andres læreprocesser.

Så derfor -hvis du kommer hos mig, vil jeg støtte dig og løfte dig. Give dig de budskaber der kommer.

Når vi har været omkring det der fylder, så støtter og afbalancerer jeg med en AwareHeart healing. Det betyder at bevidstgørelsen og udviklingen bliver støttet og ubalancer healet.

Jeg er en kanal for energierne og det er jeg meget glad for, både healing og budskaber arbejder igennem mig og kommer ikke af mig.