Bliv medlem af Den spirituelle skole og få 5% i rabat på alle AwareHeart kurser og meget mere

Er du vild med læring eller bare meget nysgerrig?

Som medlem får du på årsbasis mulighed for:

  • ca. 8 foredrag/temaaftener (normal pris kr. 100,- pr. foredrag)
  • Gratis adgang til ca 9 cafeaftener (ca. 4 årligt)
  • Gratis adgang til lån af bøger på skolens lille bibliotek
    Skolens bibliotek rummer bøger med emner indenfor: spiritualitet, udvikling, velvære, esoterisk viden
  • Minus 5% på kurser af AwareHeart v/Stine Brandt
  • 10% på behandlinger af Gerry – Gottfredhealinghttps://denspirituelleskole.dk/gerry-o-g-jensen/

Prisen for et medlemskab er kun kr. 95,- pr måned.

Skriv dine kontaktinformationer, telefon nr. samt navn til stinesawareheart@gmail.com.
Efterfølgende vil du modtage dit medlemsnummer og videre info vedr. medlemskabet, så du kan benytte alle dine medlemsfordele.

Har du spørgsmål, er du velkommen til enten at skrive (stinesawareheart@gmail.com) eller ringe (+45 42647618)

Kærlig hilsen
Stine Brandt
www.denspirituelledagogaftenskole.dk


Kursus oversigt 

Engle Workshop

Max 12 deltagere
Pris 850,-

Vi arbejder med engleenergier, englehealing, englekort og får viden om hvordan du kan samarbejde med englene i din dagligdag. Du får også mulighed for at lave din egne engle, få budskaber fra englene.

Hvad kan du bruge englene til?
…Vide at du ikke er alene
…Styrke dine bånd til den åndelige verden
…Finde kærlighed og medfølelse
…Opleve kærlig ærlighed
…Finde healing og trøst
…Opleve glæde og humor
…Få healing

Beløbet indbetales på reg.: 3409 konto nr.: 11362540 eller MobilePay 99410, mærk betalingen “Englework” efterfulgt af dit navn.

 


 

Styrken i dig – hvordan finder du den?

Max 10 deltagere (vi mødes 4 onsdage kl 12-16)
Pris kr 1.450,-

Et kursus der klæder dig bedre på til at takle:
Når du bliver i tvivl om hvad du vil:
– fordi andre har masser af gode råd. Samfundet siger det ene og det andet
– Du føler dig lille, forkert og ude af trit med dig selv.
– Når du oplever at det er svært at være glad i selskab med familie og venner, fordi det er føles som om du ikke kan være den du er

Lær hvordan du kan afgrænse dig – og være dig selv. På din gode måde. Stå stærkt i dig selv.
De værktøjer du vil få er, hvordan du kan meditere, støtte dig selv, heale dig selv og forstå dig selv. Du lærer om spiritualitet og om personlig udvikling
Stine Brandt har mange års erfaring og arbejde med spirituel udvikling, behandlinger og undervisning. Beløbet indbetales på reg.: 3409 konto nr.: 11362540 eller MobilePay 99410 og skriv dit for navn, telefon nr og Styrken.

Medlemspris: kr. 1.305,-

 


 

AwareHeart Regressions- og Akasha Rådgiver max 8 pladser

Via regression og søgning i akasha arkivet, vil du have mulighed for at møde din fortid og ændre vejen for din fremtid. Det arbejde du gør lige nu og her – omkring din fortid, ændrer udsigterne til fremtiden. Via teknikker og øvelser, arbejder vi med at forløse fortidens trængsler igennem mange liv, så vi kan forstå os selv og have de bedst tænkelige muligheder for at folde hele vores smukke potentiale ud. Det er en intens følelsesmæssig, personlig udvikling. Du vil lære at indføre din klient i fortidens oplevelser og give klienten nye livs perspektiver.
Du skal helst have lidt kendskab til spiritualitet og har du en anden uddannelse kan dette kursus være et godt supplement
For at komme med på kurset, har jeg brug for en samtale med dig, det er vigtigt du er i balance med dig selv.
Ring på 4264761 eller skriv på stinesawareheart@gmail.com
Du skal igennem 50 øve klienter og får derefter et bevis på at du er Awareheart regressions rådgiver.
7 hele kursus dage samt mulighed for træning, opfølgning og afslutning
Pris kr. 9450,-
Deltager betaling kr 1450 indbetales ved tilmelding
rest beløbet på kr 8000, kan indbetales på en gang eller som rate betaling.
se mere på www.awareheart.dk


 

Intuitivt malerhold

Max 6 deltagere (4 gange af 4 timers varighed og foregår 1 gang om måneden)
Pris kr. 1.350,-

Kom med på et malerhold, hvor vi folder den intuitive del ud og leger med farver. Det bliver et rum af hyggelig fordybelse – fri af hverdagens mange ting – en tid for dig.
Du vil blive guided med lidt teknik og færdigheder, som du kan kombinere med det der intuitivt dukker op via meditation og i processen. Der kan opstå følsomme øjeblikke, hvilket Stine Brandt er vant til at håndtere i sin egenskab af behandler og underviser – se stinebrandt.dk.
Vælger holdet at fortsætte vil der være mulighed for det, så længe energien er god.
Pris er inkl. papir og vandfarver, farvekridt, kridt og kul.
Vil du male med oliemaling eller akryl på lærred aftales det efter og der vil være bruger betaling i forhold til disse udgifter.

Stine Brandt har arbejdet med intuitiv olie malerier og tegning samt tydning af skytsengle i mange år og en del af hendes malerier kan ses på Den spirituelle dag og aften skole, hvor kurset også bliver holdt.

Beløbet indbetales på reg.: 3409 konto nr.: 11362540 eller MobilePay 99410 og mærk betalingen med “Intuitiv maler” efterfulgt af dit navn.

Medlemspris: kr. 1.215,-

Bemærk: Kursus beløb refunderes ikke.

Uddannelse til AwareHeart – underviser

Vil du gerne uddannes til AwareHeart underviser? Du kan blive uddannet indenfor de dele AwareHeart uddannelsen er opdelt i, startene med del 1.
For at du kan blive AwareHeart underviser hos mig er det vigtigt vi har en personlig samtale. Det er vigtigt at få et godt afsæt og du kommer videre med størst mulig integritet omkring dig selv, behandling af andre mennesker samt videregivelse af din viden.

Under alle modulerne kan du løbende få vejledning pr. mail. 

Referencer

Aline Erichsen “In touch massage”

Hej Stine

For 11 år siden sagde min daværende TaiChi lærer:” You have healingspower beyond belief. Only a few people in the world can do what you can, actually you can take it as far as you ever want it.”

Tanken om at gøre noget ved det, bruge det og udvikle mit talent har været der, men som man siger: “Når eleven er klar, viser mesteren sig”. Og det blev dig Stine. De sidste år har jeg tjekket op på healingsuddannelser, måske et kursus i REIKI, uden at det har føltes tiltrækkende nok til at investere tid og penge i. Mit vigtigste kriterie har været at det skal være med en lærer der er “the real deal”, nogen der ikke kun har lært hvad alle andre kan, men nogen som har helt sit eget flair. Som ser sin elev og som kan rumme elevens vækst, uden at man får besked på at man skal være mere eller mindre. For mig som massør, var modul I, med til at give mig nogle redskaber og større bevidsthed omkring det at beskytte mig selv og mine klienter. Nu ved jeg at ingen/ingenting kan skade mig mere end hvad jeg selv tillader. Jeg bruger også healingen mere bevidst i mine behandlinger end tidligere. Lidt som at have fundet af og på knappen

Tak for ny viden og et trygt rum til at vokse i, med rum for leg og glæder. 

Ann Lethin

Med en god og grundig indføring i, hvad healing er og med fokus på at udvide vores egen bevidsthed gennem øvelser og samtaler i plenum, hvor ingen spørgsmål er for dumme, startes denne healingsuddannelse.

Meditationer, bekræftelser og mange andre værktøjer bliver givet i vid udstrækning og til fri afbenyttelse.

Dette er fundamentet på 1. modul af AwareHeart healingsuddannelsen.Stine er en nærværende og opmærksom underviser, der altid giver plads til humoren. I hendes hyggelige lokaler, skaber hun en god stemning, hvor der er en rummelighed til at alle følelser og tilstande kan komme frit frem. Hun er god til at hjælpe og støtte folk med hendes helt klare fornemmelse af, hvor vi hver især er og man føler sig meget tryg i hendes selskab.

Så hvis du overvejer at starte på en healingsuddannelse, så er AwareHeart healingsuddannelse hos Stine Brandt helt klart en mulighed du skal undersøge……..

Stine arrangerer løbende træningsdage, så man har mulighed for at være i et netværk med andre healere. Det betyder rigtig meget at mødes i forhold til erfarings og meningsudveksling, samt at man hele tiden vedligeholder og lærer nyt

.

Bliv ringet op