Min baggrund

Lidt om mig

Jeg har arbejdet som pædagog og daglig leder i en del år med fokus på børn og unge der har haft brug for ekstra opmærksomhed. Det var via det arbejde jeg blev uddannet til ungemægler, så konflikter kunne bruges konstruktivt, til at lære af, i stedet for at have uvenskaber. Senere har jeg uddannet mig indenfor ledelse, coaching og kommunikation, disse redskaber har jeg brugt til udvikling i personalegrupper, indenfor trivsel og målsætning/visioner.

Rådgivning via engle og guider

Jeg opdagede ved samtale med en spirituel rådgiver at jeg kunne kommunikere med engle og har nu i en del år tegnet skytsengle, kanaliseret beskeder og holdt kurser om disse kærlige hjælpere – de kommer  for at give os støtte i det liv har har og som den person du er

Healing –  AwareHeart

Sideløbende har jeg arbejdet med rådgivning, personlig udvikling, spiritualitet, healing,omsorg og trivsel for de der har haft brug for det.

Jeg startede med at lære Reiki, hvor jeg er uddannet mester. Men det er først i en periode af forandring i mit Liv at jeg følte jeg skulle arbejde med en anden form for healings energi.
Det blev AwareHeart healingsenergi. Sanande var den jeg fik kanaliseret energien fra og min taknemmelighed for det samarbejde er stor.
Energien føles lettere – boblende og intens og arbejder bedre sammen med sjælen, ligesom den har vist sig bedre at kunne optages af meget sensitive personer. Jeg oplever den som en energi der er tilpasset vores tid og nutidens jordiske sjæle. Det har været et spændende projekt som stadig udvikler sig.
I forbindelse med energien har jeg oprettet en ny healingsuddannelse så du nu kan  uddanne dig til Certificeret AwareHeart behandler. I den samlede uddannelse er der også modulet Spirituel Rådgiver og Regressions- og Akasha Rådgiver, her arbejdes der ligeså meget med personlig udvikling som healing og rådgivning. For mig hænger det hele sammen

Kurser

Jeg afholder kurser og temaaftener i konflikthåndtering, intuitiv malekursus, engle kontakt, møde personlig udvikling og AwareHeart healing.

Mit personlige selv

Jeg er 52 år gammel, stammer fra Sydsjælland og er vokset op med naturen som nærmeste legeplads. Som 20 årig tog jeg rejsen til København og lærte hvordan det var at være ung i storbyen. Jeg har altid elsket liv og glæde, men har ikke altid kunne sortere mine følelser fra andres og da jeg mærker disse meget tydeligt, har det været udfordrende til tider. Jeg har brugt meget af mit liv på at lære om følelser og jeg har ind imellem haft svært at leve med dem. Det er nu også det jeg gerne vil give videre, en bedre selvaccept og omsorg for den du er, ligesom det at have et godt og glædesfuldt Liv er tilladt, ønsket og muligt. Samarbejdet med sjæl og krop er for mig vigtigt for at finde trivsel.
Jeg er nu nået til et sted i mit Liv hvor jeg skaber det jeg har drømt om og som jeg har samlet viden om igennem Livet – det er vigtigt for mig at dele det jeg har lært

Bliv ringet op